Post by pferagzomulte on Feb 4, 2022 4:38:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים כסף ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
הורד Homescapes APK 4.8.5 אנדרואיד בחינםrix ...
Homescapes MOD APK (כוכבים / מטבעות ללא הגבלה) - עודכן בשנת 2021
לאחר 3 שנים בערך, הגעתי לרמות החדשות ביותר (71** כרגע), ושמתי לב למגמה המטרידה של רמות קשות עד כדי גיחוך וסיכויים מוגבלים לחיזוקים/מטבעות בחינם. מדי פעם בדקתי כדי לראות כמה ניסיונות נדרשים כדי לעבור רמה קשה ללא בוסטר או coint. בימים אלה, המספר הוא ~40+ ניסיונות, שלדעתי גרוע מאוד להנאת השחקן (בעבר היה ~10). בחודשים האחרונים עברתי יותר ויותר למשחק של חברה אחרת. מסיר את ההתקנה של HS תוך 6 ימים.
Download New Homescapes Tips APK - Latest version 1.0 for Android devices - Homescapes cheats, tips and tricks strategy guide!
⚠️ כתב ויתור/אזהרה: אל תשחק אחרת תתמכר. הפאזלים האלה מאוד ממכרים עד כדי כך שזו העזרה המרגיעה והשינה שלי 🥴. זה לא רק ייקח את הכסף שלך אלא יסיח את דעתך מהפעילויות האמיתיות שלך ואפילו מהמטרות שלך. אפילו ברמות הגבוהות ביותר תרצה להמשיך לשחק עד שתפתור את זה. אז, נא להשתמש בזהירות❗
מה שמעצבן שלוקח הרבה זמן לעבור כל שלב של משחק. לא ממש זורם נותן לי לשקול למחוק כי לוקח ימים לעבור שלב
זה 1 בגלל פשרה פשרה להצב ולתקן את הבית אבנתם
יש בשפה עברית?.. לא מבינה אנגלית . מצפה לתשובה. תודה מראש👍
הייתי תקוע לפתוח את האזור החדש מאז לפני כחודש, הוא אמר שהתקדמות ההורדה היא 95%... אספתי מאות כוכבים והרבה פעמים הורדתי את המשחק... אבל ההתקדמות לא זזה מ-95% , מה קורה
בסדר 🤔
יפה
המשחק הזה ממש כיף עד רמה 250 בערך. ברצינות, פשוט הסר את ההתקנה בשלב זה. עצוב באמת, נהניתי מקו העלילה, אבל אין טעם לשחק משחק שמתסכל אותך בכוונה רק כדי להכריח אותך לשלם כדי לנצח. כל כך מתסכל.
המשחק הזה ממש מתסכל אותי! יש רמות קשות מדי ורק מה יש לך? כמה מהלכים? אתם רציניים?
לא הצלחתי לפתוח את המשחק מאז שעדכנתי לפני כמה ימים...הוא ממשיך לטעון לאט ואומר שהחיבור לאינטרנט שלי איטי כשהייתה לי קליטה טובה והמון נתונים. אנא תקן את הבעיה אם אני לא היחיד שחווה את זה. אני מתגעגע למשחק שלי.
המשחק טוב, מהנה ומאתגר, אבל ההזדמנות שלו ממושכת לקנות משהו.
מהנה ביותר
לתת כוכב אחד זה יותר מדי בשבילי. את הרמות הקשות והסופר קשות אי אפשר להשלים, המהלכים מוגבלים והמשחק מאלץ אותך להשתמש בכסף כדי לקנות מהלכים נוספים. אל תוריד ותבזבז את כספך.
אני אוהב את המיני משחקים זו הפעם הראשונה שאני רואה שאתה באמת מכניס את המיני משחקים למודעות חחחחח
אני אוהב את המשחק שאני כבר מוציא יותר מדי כסף. דבר המהפך הזה ששמת הוא ארור ומאוד מעצבן. אני לא יכול לעשות כלום, בכל פעם שאני פותח את המשחק הוא עובר מהפך וכבוי. זה ממש מעצבן אותי שאין לי שום אפשרויות לעקוף את זה. אני לא מעוניין בדרמת מהפך. אני מאוד מעצבן ומתקן למחוק את המשחק הזה, מבזבז יותר מדי זמן מהמשחק הארור ששמת.
היה המשחק האהוב עליי, שיחקתי בו אינסוף שעות בשנה האחרונה אבל לצערי מאז העדכון האחרון הוא מתקלקל מיד לאחר מסך הטעינה ולא נותן לי לשחק. הסרתי/התקנתי מחדש מספר פעמים ועדיין לא עובד
האם משחק מהנה לפעמים הוא מחלק משימות ל-2 כשאפשר לעשות את זה עם מטבע אחד בלבד.
אני אוהב את המשחק הזה כי הוא מאתגר אבל אני מתעצבן כי הוא תמיד מתעדכן.. mb גבוה מדי. אני עדיין צריך למחוק אפליקציות אחרות.. התעריף שלי יירד איתך.. אולי בפעם הבאה שתעדכן, אני פשוט אמחק את זה במקום להלחיץ אותי...
SCAMERSSSSSSS
Homescapes Official סך כל הצפיות בסרטונים סופרים נתונים
זה ממכר אבל זה לא נותן לי להיכנס לעתכן ולהוריד את האפליקציה 👎
אוהב את המשחק. קצת מבולבל למה מטוסי הנייר הם אחד משלושת המאיצים כי הם לא עושים כלום חוץ מלטוס, הם לא עושים כלום (לא בטוח אם זו תקלה)
לא כמו בפרסומת
המשחק הזה אומר לי לעדכן, אני לוחץ על הורד, כמתבקש, ואז הוא אומר לי להסיר את ההתקנה או לשחק. או שאתה מפסיד איפה שאתה נמצא במשחק או פשוט לא משחק. אין שום דבר בדף על עדכון; אין שום דבר על כך שההורדה מתרחשת בפועל. משהו בהחלט חסר.
משחק נהדר
המשחק שלי שוב שבור, כל הכפתורים חסרים ללא קשר להפעלה מחדש והסרה! אנא עזור! כבר פספסתי את אירוע ליל כל הקדושים בגלל זה. אני משחק במשחק הזה הרבה זמן ומעריץ אותו! זהו המילוי המושלם לפערים ביום שאתה רק רוצה להפעיל את המוח שלך. הסיפור פשוט משתפר ולעולם לא ישן, אני אוהב לראות את המשפחה הזו גדלה! נ.ב. האם אתה יכול לעשות משחק תשבץ ליד כדי להראות לכולם איך זה נעשה?
די טוב
משחק טוב אבל מראה שצריך לקנות כזף כדי להמשיך לשחק המהלכים במשחק קצרים וזה מבזבז את החיים
איך לגרום למטוס לפגוע בפצצה במקום חתיכה אחרת הנדרשת לרמה? יש דרך אפשרית לכוונן את ה-AI ברקע? לחיים תודה. עוד מחשבות ורעיונות..... שניים היום. יכולת ראשונה לשחק רמה חוזרת? לאחר השלמתו לנסות שוב כל רמה? אז אולי מחוץ לתרשים עבור ספירת מהלכים ורשומות עבור פחות מהלכים אבל מעקב אחר בונוסים המשמשים להשלמת רמה אולי? מחשבה שניה היא רק בשביל הכיף כמה מהלכים להשלים רמה אבל ברור שזה לא נחשב....רק רעיונות לחיים.
לא זהה לתמונה
זה היה משחק נהדר בהתחלה אבל כמות הכסף האמיתי שנדרש כדי להשלים את האירועים מגוחכת. אני לא יודע מה איתך אבל אני לא משחק 24 שעות ביממה. עוד משחק שגורם לי להסתכל על משחקים 3 אחרים או משחקים דומים. הופך במהירות לחסר טעם לאחר שבילה שבועיים באותה רמה.
חלק מהרמות קשות ביותר. רק רציתי לשחק משחק ששעשע אותי. אני ממליץ להשתמש רק במטבעות ובפריטים הנוספים עבור סיבובי הבונוס.
משחק מצויין כיפי וממכר
משחק פאזל נהדר, צד הרכישה באפליקציה של המשחק הוא אינטנסיבי. זה מרגיש כאילו היצרן לוחץ עליך לרכוש פריטים בכל פעם שאתה מאבד פאזל
המשחק לא דומה לפרסומת
איך נגמלים בקיצור? #ביקורת #fup #חשוב #homescapes - TikTok
זה בסדר