Post by pferagzomulte on Feb 4, 2022 4:41:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kod vse ▞▞▞
▞▞▞ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
Tako kot druge igre s tekmami sem dal 3 zvezdice, ker moraš začeti kupovati dodatna mesta za like takoj, ko jih začneš dobivati.
Zelo zelo dobra igra
Pvp način bi bil fajn. Premisli
Preberite nekaj vodnikov, preden se dejansko lotite igre. To vam bo v prvih nekaj tednih zelo pomagalo. Odlična igra za sprostitev in sprostitev.
Všeč mi je ta igra, nekajkrat sem celo plačal za v.i.p., res je zabavna, ampak...... Dal bi ji 5 zvezdic, ampak tukaj so težave. zlato in kovance junakov je tako težko dobiti. Že več kot leto dni poskušam dobiti pokol in x-23. Za vedno je potrebno pridobiti dovolj zlata za nakup mest za junake, ki potečejo, preden lahko prihranite. Končno se niti ne trudite igrati pvp. veliko sreče, tudi če tam dobite dve ali tri zmage. Razvrstil bom igralsko ekipo in bom popolnoma uničen.
Juhu! Igra spet deluje! Hvala, ker ste ga popravili!
Utrujen od ujemanja istih znakov. Premočen značaj. Neravnovesje. Odstrani. Ne morem zmagati. Pvp je neverjetno neuravnotežen. Greste proti istim 3-4 likom, ki ste jih popolnoma izključili, razen če imate tisti čarobni lik, ki ga je težko narediti, ker so pridobljeni znaki tako naključni in traja dolgo časa za nadgradnjo. Koncept in dejansko igranje sta dobra. Liki in moč so na splošno precej dobri. Forumi pravijo, da se naučite igrati ali porabiti denar. Niti ne v pomoč. Kaznovan zaradi vlečenja paketov.
Pozdravljeni, moje ime je Laurence, to igro igram že več kot 5 let.. in pred kratkim sem prišel do zaključka, da....imam težavo.. Sem odvisen. Čudno se mi zdi, da to rečem.. Moji prijatelji in družina me ne bodo videli več dni v času, ko sem na pijančevanju. Izgubil sem nekaj služb.. opustil fakulteto.. celo prodal avto, da bi imel telefon prižgan, samo da bi igral to igro. Žena me je zapustila zaradi najboljšega prijatelja, ker je rekla, da ne bom nehal igrati te igre. Všeč mi je in tega ne morem več skrivati.
sitemap.xml
To igro igram od leta 2013. Zbiranje teh likov naredi to igro tako zasvojenost. Še posebej, ko dobiš 4 zvezdice Juggernaut + Polaris in jih narediš za prvaka. Prekleto, temu smo rekli kombinacija.
Všeč mi je igra, še posebej kot igralec puzzle quest iz prvotne igre v preteklosti. Ta igra je pa tako draga... Dobesedno 5 dolarjev za kritje, potem ko napolnite seznam. To je smešno.
Defenders Quest: Valley of the Forgotten DX Edition ... Disney INFINITY 2.0 Marvel Super Heroes Starter Pack ... Ghostbusters: The Video Game Remastered
To je dobra igra, vendar dlje ko grem, stane več denarja. Res všeč. Živim s fiksnim dohodkom, star sem 62 let in uporabljam veliko pomnilnika in baterije. Prosim, ne dajajte mojih podatkov.
Konzole – HOPsi
Igro igram že dolgo, to je najboljša zasvojenost za vedno, vendar zahteva posodobitev, ki vključuje brezplačno preizkusno različico junaka v dogodkih. Brezplačni žetoni junakov so redki in točke v dogodkih. Najlepša hvala za tako lepo čudežno igro
Presenetljiva globina igre za ujemajočo se igro.
To je res odlična igra in zgradili bomo. Videl sem veliko sprememb v igri, toda ena stvar, ki bi jo rekel, je, da se zapnete, če želite igrati, saj morate porabiti veliko časa, da povečate svoj seznam, ampak nad vsem super igra.
Rad igram igro, vendar imam nekaj likov že zelo dolgo in mi je komaj uspelo razviti njihove moči. Ghost rider s 4 zvezdicami in nadangel s petimi zvezdicami. Imam samo eno od njihovih moči. To sta dva moja najljubša lika, zato se ju ne želim znebiti
Super
Tukaj ste: Domov / Vsaka igra Nintendo Switch, ki jo lahko igrate zdaj, ... Puzzle Adventure Blockle; Qbics Paint; Quest of Dungeons
Igra pravi posodobitev, zato me pošlje sem. Povezava reci za igranje, zato kliknem play. Odpre igro samo, da rečem posodobitev in me pošlje nazaj sem. resno ...
Z veseljem igram Little lame, če želite, da je razburljivo, plačajte
To je igra za grabljenje denarja in opazil sem, da ima AI nepošteno prednost. Pogosta vprašanja so vprašala, ali je njihova prednost pri računalniški strani igre? Verjamem, da mi kot potrošnik veliko pove, če mora biti to vprašanje na seznamu vprašanj s pogostimi vprašanji. Igram že več kot eno leto in v tem času sem imel čas opaziti nekaj, kar ni prav pošteno. Prvič, zakaj ste tako škrti z iso? Dajmo 78.000 za 99,00 ameriških dolarjev? To je noro! Slab rezultat!
Razredčenje značaja je še vedno grozljivo. Vzorec sproščanja je preveč agresiven. Ko lik zadene klasični paket, ga ne boste nikoli več potegnili. Ne bom več igral.......razvijalcem je vseeno. Želim si, da bi bilo lažje ciljati na 5 zvezdic, ko dosežete območje s 5 zvezdicami. Edini način je, da odprete svojo denarnico, ki smrdi. Tudi načini igre so zastareli. Precej enaki pve dogodki, brez pestre. Pvp meta se nikoli ne spremeni. Navadite se na Colossus s 5 zvezdicami in zamenjajte v VSAKEM PVP DOGODKU. Zelo dolgočasen
To je zabavna puzzle igra, ki vključuje vaše najljubše čudežne like. Uživam v ustvarjanju likov in odpravljanju v boj!
Najboljših 20 zasvojenih iPhone iger
Dobri 1. Tone likov 2. Dobro premišljene sposobnosti likov 3. Najnovejši liki Slabi 1. Igrajte se le z nekaj liki, saj večina ni konkurenčnih 2. Omejeni scenariji, saj razvijalci ustvarjajo nove like samo za zaslužek 3. Vstopna ovira za začetnike The Ugly 1. Neskončno brušenje. Najmanj 2 uri dnevno dežja ali sonca, da dobite nagrade. 2. Potrebujete 3 leta, da dobite polnega petelina brez plačila. Za izboljšanje 1. Prekinite btw PVE. 2. Višje nagrade, zlasti ISO 3. Avtomatizacija
Ok igra in rad zbiram čudežne like. Toda do plačilne stene prideš precej hitro. Za igranje vam "uradno" ni treba plačati, vendar če ne porabite denarja za kovance/točke, ste obtičali z majhnim seznamom. Tudi dogodki so bodisi cakewalk ali smešno trda brez sredine
Ta igra ima res potencial, da je odlična, a kot večino Marvelovih mobilnih iger, jo uniči pohlep razvijalcev. Brez porabe denarja preprosto ne boste dobili veliko likov, Zlasti elitnih. Večkrat BOSTE narisali iste znake z eno ali dvema zvezdicama. Občasni liki s tremi ali štirimi zvezdicami, ki jih lahko dobite kot darilo, ne bodo nikoli izenačeni, razen če porabite pravi denar. Prav tako morate nenehno nadgrajevati število inventarnih rež v vašem seznamu, kar je zanič.
Zelo rada imam to igro. Zanima me, ali lahko dodate vseh 5 članov Squadron Supreme (Marvel's Justice League) kot igralne like? Stripi Heroes Reborn so izšli v začetku tega leta in so bili zelo priljubljeni in mislim, da bi jih veliko igralcev vzljubilo v igri … Hvala, ker ste ustvarili to neverjetno igro 💯
Iskreno povedano, vaše "nagrade" za bazo igralcev f2p so kvečjemu slabe. Imejte te brezplačne žetone, ki vam skoraj nič ne dajejo. Imejte nekaj drobcev za lik, za katerega nimate prostora, ga nimate ali ne želite. Tudi hej! Kupite naš "priporočen" znesek valute. Bombardiran s "posli", ki so samo šepajoči. O, hej, tukaj je še ena, ki bi ti bila morda všeč, oh, moram čez trideset minut. Plačilo za igro se ne izplača več. Tudi zdaj ni vredno vlagati v zastoje.
Nova posodobitev uporabniškega vmesnika je otežila igranje te igre. Dragulje primerjate, da premagate sovražnika, zdaj pa jih je težko razločiti. Hitro je treba popraviti
Včeraj sem igral svojo igro, vse je bilo v redu, po pol ure sem šel spet igrati in jo ponastavil na začetek. Imel sem veliko točk, vse, zdaj pa nimam nič. Tudi brez znakov. Prosim pomagajte
Zabavno je in vedno obstajajo dogodki, da dobite nove like!
To je zabavna igra in se je pravkar vrnila po enem letu, saj se mi je zdelo frustrirajuće, da se nenehno zruši. Zdi se, da ima še vedno isti problem in na drugem telefonu. Morda bom spet izginil za eno leto. Dobra novica je, da tudi če ne igrate 12 mesecev, še vedno naberete ogromno nagrad! Ampak ne mislite, da je to poslanstvo razvijalcev...🤔🙁
Točke junakov so za uporabnike brezplačne igre neverjetno malo.
Superhero Wars: AFK Summoners - Legend Battle APK 5.0.0 ...
Nova barvna shema je dražeča. To je zelo grobo za oči. Prosim spremenite. Posodobitev: barvna shema je bila izboljšana in zdaj veliko lažja za oči.
Sovražim to igro, ker je prekleto časovni vampir. Ena izmed najbolj zasvojenih iger, ki obstaja in ne zahteva $$$ za dolgotrajno igranje ali povečanje zbirke naslovnic.
Zabavna igra. Všeč so animacije in zgodba. Všeč mi je zbirateljski del in vam ni treba niti malo plačati za napredovanje. Ampak deluje samo brez povezave! Kot nekdo, ki veliko potuje in preživi veliko časa na letalih, je to smešno! Kateri vidik te igre bi lahko zahteval ves čas dostop do podatkov?!
Všeč mi je bilo igrati to igro. Toda zadnjih nekaj tednov se igra noče naložiti na moj tablični računalnik Fire. Gre mimo naslovnega zaslona, me prijavi v Google Play, gre na naslednji zaslon za nalaganje, me poskuša drugič prijaviti v Google Play, nato pa visi na nalagalnem zaslonu za nedoločen čas. Poskrbel sem, da je vse pravilno posodobljen, in opravil večkratne odstranitve/ponovne namestitve. Že leta sem zvesta plačana VIP stranka. Imel sem isto težavo na svojem Galaxy S7, vendar je po nekaj dneh izginilo. Bili smo v stiku z razvijalcem in so imeli odprto povečano zadevo od 17.9.2018 in še vedno ni bilo popravka. Morda je čas, da preidete s te igre, saj ni smiselno plačevati za VIP mesečno, da ne boste mogli redno igrati igre.
Biathlon Mania za Android - Prenesite brezplačno - Anderbot
ŽELIM imeti rad to igro, vendar se mi zdi zelo zmedena (kot odrasli odrasli lol). Ljubim Marvel, liki so odlični, igra je barvita in dokaj zabavna, a v resnici se zdi, kot da se moraš učiti med seboj. Občasno igram že mesece in še vedno ne vem, kaj vse je/dela, in nimam pojma, kako dobiti like, ki jih dejansko želim... Zdi se, da je to samo naključna vreča? No, to je rahlo zabavno in način, da ostaneš zaposlen nekaj minut ...
Igranje je zelo blag in waaaay preveč vadnic. Kdorkoli vam je rekel, da ste bili prvi, ki je naredil takšno igro, vam je lagal. Ne potrebujete več kot 5 stopenj stalnih vadnic in priročnost igranja ne pomaga. Glavna pomanjkljivost te igre je, da je dolgočasna. Samo dolgočasno je igrati in celo dolgočasno je gledati. to je popoln primer "najmanjšega" truda.
Zabavna igra, ki jo je treba igrati, dokler PVP zdaj ni nič drugega kot kombinacija 2 (Medusa & Polaris) likov OP zdaj z večno kombinacijo, ki vam nikoli ne dovoli, da se z ničemer primerjate. Igram že več kot 8 let. To je zame konec.
Igro ste naredili premočno, prosim pomagajte več.. drago je plačati za vse, zato prosim naredite misije, ki niso nemogoče.. Naveličal sem se tekem na ravni 16, ki bi jih hrepeneli igrati kot 7 ali 8-krat... Zato prosim uravnotežite ven ali naredite drug način oglaševalske akcije, tako da bo nekaj drugega početi, ko boste nadvladali vse preklete like, zaradi tega me je dolgčas in skoraj ne morem igrati
... sl.minority-game.com/can-you-play-fortnite-on-ios-14-beta monthly ... .com/marvel-hero-abilities-leaked-for-fortnite-season-4-iron-man-thor-more
Najbolj plačana igra za zmago, kar sem jih igral v življenju! Sveta Molly! Je smešno!