Post by pferagzomulte on Feb 4, 2022 4:44:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече злато ▞▞▞
▞▞▞ My Lovey : Choose your otome story 2022 version ▞▞▞
Изтеглете My Lovey : Choose your otome story .apk 1.2.4.a (последната версия) на приложения за Android. Насладете се на "Otome"
Наистина обичам тази игра😍
Тази игра е толкова готина
Харесах и двете истории. Благодаря ти. Направих всички маршрути за герои и новата актуализация все още не е излязла. Продължавайте с добрата работа, момчетата ще инсталират отново, когато излезе новата сюжетна линия.
страхотна игра авер
харесвам
Грешни рози: Алтернативи на играта Romance Otome
какво да кажем за арабския
Обичам историята досега, но историята на мемоарите на myoji heian ме разтърсва, когато се приближа до края на пролога
Закъснява на определени места и няма достатъчно истории, от които да избирате, но освен това това е наистина страхотна игра.
My Lovey 1.2.4.a Свали Android APK | Aptoide - My Lovey: Choose ...
страхотна игра......
Обичам го!!!
Би било чудесно, ако има опция за автоматично възпроизвеждане.
Харесвам го, това е наистина забавна игра. Отнема известно време, докато ключовете се върнат, но мини играта ме държи зает и ако искам мога да използвам монетите от играта, за да купя още ключове или джемове
най-добрата игра някога
Обичам историите и изкуството, но ключовете и рубините са твърде скъпи, за да си заслужават. Системата за печелене на безплатни монети също е доста неудобна. Тъй като започвате с 10 ключа, мислех, че точно толкова можете да спечелите с течение на времето, но наистина можете да спечелите само два наведнъж, като чакате да попълните, което беше наистина разочароващо за откриване. ще изтрия...
Hestia - Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? [animated 18+]. Създадена от Guts, The Banned Swordsman.
Интересно приложение и е много забавно.
LoveUnholyc: Real Time Dark Fantasy Otome Romance - игра от ...
Последния филм, който гледа? - Page 7 - ANIMES PORTAL
обичам русалките обичам русалката
Хубаво
Абсолютно обичам тази игра. Няма нужда да купувате с реални пари; просто трябва да бъдете търпеливи и да играете мини игра, за да получите безплатни монети като пари, за да закупите това, от което се нуждаете (рубин/ключ), за да играете глава. Освен това, графиката е зашеметяваща и това е една от най-добрите отоме игри, които съм играл досега✨ Слава на създателя!!
Играта е наистина добра, но вече не се зарежда...
добре, така че току-що изтеглих това и ми позволи да играя за известно време, сега просто показва черен екран, тъй като излязох от приложението, стилът е красив, просто оправете този проблем...
Беше толкова бавно за зареждане и не знам какво да правя, моля, помогнете ми
Тази игра е хубава😊.. но зареждането отнема повече време за всичко, което се зарежда и губи толкова много време, че се дразня от нея..
Не се зареждаше, всеки път, когато го включвах, имаше черен екран.
няма да отвори .помощ.
Честно казано, вие използвате 1 ключ („билет“) за 30-секундна глава. Жалко, наистина се наслаждавам на сюжета.
Беше добре, но липсват неща като да играеш 3 или 5 на ден.
Обиколих целия магазин за приложения, за да намеря идеалното приложение за история на otome. Мислех, че това ще е, но се обърках. може би добавете обратно безплатните рубини след всяка глава? увеличете го до 2 или 3 рубина на глава, тогава може би ще се върна. Аз съм много придирчив човек, когато става въпрос за моите романтични отоме приложения. Хареса ми обаче различно от това.
Удивително оборудване